logo

Ето какво ще се случи, ако всяка вечер преди лягане пиете от този еликсир

Ето какво ще се случи, ако всяка вечер преди лягане пиете от този еликсир

Най-голямото й предимство е, че ускорява метаболизма

Наскоро научихме, че канелата, изпита с малко вода преди лягане, се превръща едва ли не в суперхрана. А най-важното предимство на това чудодейно средство е борбата с излишните килограми.

Битката с излишните килограми е комплексна работа. Няма универсална рецепта само за една чудотворна напитка, която да ви помогне да се справите с тях.

Най-важното нещо, което не трябва да забравяте, е да внимавате с какво се храните, да следите дневния си режим и спането и не на последно място -  да спортувате! 

Лесни начини да отслабнете с напредване на възрастта

В същото време, малко канела с мед преди лягане може да ви помогне да постигнете целта си доста по-бързо.

Основното предимство на напитката, чиято рецепта ще споделим с вас след малко, е, че ускорява метаболизма. А това допринася за по-бързото отслабване.

На второ място, тя оказва положителен ефект върху функционирането на храносмилателната система,  помага за нежното прочистване на червата, както и за укрепването на сърдечно-съдовата система. 

Ето от какво се нуждаете, за да си приготвите тази вълшебна напитка:

1/5 чаена лъжица смляна канела
1 чаена лъжица натурален мед
1 чаша вряла вода

Приготвяне: 

Залейте смляната канела с врялата вода, след което оставете да престои покрита за 30 минути. Когато времето изтече, добавете меда. Не трябва да го правите, когато водата е много гореща, защото медът ще загуби свойствата си.

Диетолог: Този продукт забавя стареенето и гори мазнинките около корема

Разбъркайте всичко старателно и оставете да престои още няколко часа.

От готовата напитка се пие по половин чаша преди лягане и половин чаша сутрин на гладно.

Най-удобно е да приготвяте това чудодейно средство следобед. Не бързайте да си правите големи количества от напитката. Най-голям ефект ще получите, ако я пиете прясно приготвена! И редовно. 

Напитката с мед и канела е добра в оригиналната си форма. Това означава, че не трябва да експериментирате, добавяйки други съставки към нея. Има голяма вероятност да не получите желания резултат. Затова стриктно спазвайте всички пропорции и не нарушавайте правилата!

Приготвя се по една порция на ден, която се пие половин час преди лягане и сутрин на гладно.

Ето какво ще се случи с лицето ви, ако пиете вода на гладно

Винаги използвате само натурален мед! И най-хубавата канела - цейлонската. Тя се намира трудно по магазините и е доста по-скъпа от касията. Това обаче е оправдана цена за ефекта, който подправката дава. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай