logo

Тя беше толкова дебела, че чупеше всеки стол, на който седне, а сега... СНИМКИ

Тя беше толкова дебела, че чупеше всеки стол, на който седне, а сега... СНИМКИ

Преди кардиналната промяна Джесика Феро от Мелбърн тежала 228 килограма

34-годишна австралийка свали 146 килограма за пет години с промени в диетата си и спорт, съобщава The Sun.

Преди кардиналната промяна Джесика Феро от Мелбърн тежала 228 килограма. Хранела се с fast food,  сладкиши и вредни закуски.

"На вечеря можех да изям сама семейна кутия от McDonald’s или две големи пици и да огладнея пак след час.

Беззъба дебелана се превърна в секси мадама, събра очите на всички ВИДЕО

Ядях огромни купи паста, а между тях чипс, няколко шоколадови блокчета king size, никога не пиех вода. Просто ядях нездравословна храна без прекъсване.

Криех храна в стаята си или в чекмеджетата на работа, или минавах през колата на път за вкъщи и хапвах преди вечеря. Не бих се изненадала, ако калориите, които приемах дневно, са били между 4500 до 6500 или дори повече", казва младата жена.

Дебеланка се отказа от любимото си занимание и свали 50 кг. СНИМКИ

Наднорменото тегло й докарало куп здравословни проблеми: високо кръвно, затруднено дишане и болки в гърба и ставите.

Джесика признава, че е мразила тялото си и постоянно била тревожна и депресирана. Чупела столове, не се побирала на седалките в самолета, защото била много тежка, и непрекъснато получавала обидни коментари по свой адрес от страна на мъжете. 

Младоженецът на Джейн я заряза защото е дебела, а днес тя изглежда като истинско Барби СНИМКИ 18+

Австралийката споделя, че решила да се вземе в ръце и да промени живота си след загубата на баща си. Той също страдал от силно затлъстяване, което му докарало инфаркт.

Феро казва, че баща й не пиел алкохол и не пушел, но също като нея не гледал с какво се храни и непрекъснато нагъвал fast food.

"Нищо не ме удари толкова силно, колкото смъртта на баща ми. Той почина от масивен инфаркт пред очите ми. Този ​​ден ме промени за добро.

Мъжът й я нарече „дебела свиня”, но тя му го върна тъпкано! Уникални СНИМКИ

Не спирам да мисля, че ако беше взел мерки да контролира високото си кръвно и теглото, щеше да е тук днес. Затова се заклех, че отсега нататък ще направя всичко възможно, за да стана най-здравата и най-добрата версия на себе си", спомня си тя.

За да спре да яде прекалено много, тя решила да си направи операция за стомашен байпас. След интервенцията започнала да отслабва, а по-късно се подложи на операция за премахване на отпусната кожа.

Феро се отказала от висококалоричните вредни храни, заменяйки ги с високопротеинови, зеленчуци и нискокалорични закуски. И започнала да спортува редовно. 

Дебелана се отказа от любимата си храна и сега всички въздишат по нея СНИМКИ

За пет години здравословен начин на живот тя успяла да свали 146 килограма от теглото си.

Джесика казва, че след като отслабнала, е станала активна, уверена и щастлива жена.

"Сега ценя живота си много повече и не мога да опиша колко съм се променила", заявява тя. 

"Нито за секунда не си мислете, че сте твърде големи, за да ходите на фитнес или че хората ще ви зяпат или ще ви съдят. Трябва да започнем отнякъде и мога да ви уверя, че хората ще ви аплодират, когато ви видят, че ходите редовно в залата и полагате усилия", добавя Джесика. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки