logo

Серина Уилямс разкри без да иска пола на бебето на Меган и Хари (СНИМКИ)

Серина Уилямс разкри без да иска пола на бебето на Меган и Хари (СНИМКИ)

Серина Уилямс и Меган Маркъл са близки приятелки от години и е напълно в реда на нещата медиите непрестанно да разпитват тенис звездата за бременността на херцогинята.

В скорошно интервю Серина се разприказва повече за бебето на Меган и Хари и отговори на въпрос дали смята, че Меган ще е добра майка. Тя ще е най-добрата майка, със сигурност.

Едва ли майките знаят, но тези елементарни неща в дамската чанта могат да убият бебето

Но това не е всичко, Уилямс сподели и какви майчини съвети е дала на херцогинята на Съсекс. "Казах ѝ да приеме, че ще прави грешки, да не очаква да бъде перфектна. Майките си поставяме прекалено високи очаквания." Самата Серина е майка на 1-годишната Олимпия Оханиан.

Ще качвате бебе на самолет? Първо прочетете безценните съвети на пет препатили майки

Тенисистката продължава разговора си за майчинството с доста интересна реплика: "Бременната ми приятелка постоянно ми обяснява как детето ѝ ще прави това и онова, а аз само я поглеждам и ѝ казвам - "Не, ТЯ няма да прави нещата, които ти искаш. Забрави тези очаквания, които имаш."

Чудо като това, което стана със 7 пожарникарки, не се бе случвало! (СНИМКИ)

Уилямс говори за детето с "тя", а това хвърли почитателите на кралското семейство в екстаз, защото според тях това е категорична улика, че бебето на Хари и Меган ще бъде момиче, съобщава "Космополитън".

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай