logo

Моден експерт разкри специално за "Жената" БЛИЦ кои дрехи ще са хит това лято!

Моден експерт разкри специално за "Жената" БЛИЦ кои дрехи ще са хит това лято!

Специално за "Жената" БЛИЦ модният експерт Виктория Игнатова, която е част от семейството на една от най-големите компании в бранша, с магазини в други страни и България, разкри кои ще са хитовите тенденции при тоалетите през лято 2018. Уникалният й стил и креативните й идеи ще ви пленят и сме сигурни ще веднага ще се затичате към някой магазин, за да набавите необходимите дрехи.

Ето нейните съвети и предложения как да сте неотразими през най-топлия сезон:

Модните тенденции предлагат разнообразие и всяка дама черпи вдъхновение от тях и чрез тях изгражда свой собствен стил и излъчване,защото :„Модата отминава,стилът остава.” КоКо Шанел

Пролетно-летните колекции ще ни вдъхновяват както със светли и пастелни тонове,така и със силни и наситени цветове .Едно е сигурно романтиката и женствеността ще присъстват във всеки един тоалет.

Ще започнем с ултравиолет избран за цвят на 2018 година от института Pantone.

Актуални ще са всякакви разновидности на виолетовото и Актуални ще са всички разновидности на виолетовото и бледо лилавото:

И сега продължаваме с любимото розово,нюд или пудра.Нежни и романтични цветове подходящи както за официална рокля така и за casual style.Цветоветовета са подходащи както за блондинки така и за брюнетки.

И тъй като говорим за модни тенденции пролет-лято 2018 не може да не си спомним за лазурния бряг няма цвят,който да напомня за море както синият. В отлична комбинация с деним и бяло.Комбинацията от синьо и бяло рае е изключително актуална.Може да бъде класическа риза или нещо по-раздвижено като топ или дори рокля.Материята лен,памук,вискоза.

И за всички ,на които им е рано за море и все още са на офис вълна предлагам каре Виши. Изглежда ,че карето никога няма да отпадне от модните класации.

Изключително актуални и удобни за лятото ще бъдат и дългите рокли с нежни, флорални мотиви.

 

Коментирай