logo

От какво ще умрете според зодията си

От какво ще умрете според зодията си

Астролози предричат какъв край ще ви застигне според знака ви

Според астролозите пътят ни до голяма степен е предначертан още с раждането ни. Те смятат, че това се определя най-вече от самата зодия, с която сме се родили.

Нострадамус: На 3 зодии ще им провърви приказно през 2021

За всеки човек има определени рискове. Например е ясно, че за някои  знаци е присъщо да са по-безотговорни и вятърничави по отношение на здравето си, други пък са екстремни личности и обожават да вдигат адреналина си.

Следователно при вторите е ясно, че е възможно да починат в много по-голяма степен след такъв инцидент, отколкото от естествена смърт. Астролози разкриха каква смърт грози всеки човек в зависимост то зодията му.

3 зодии рязко ще забогатеят през 2021 г., според Павел Глоба

Овен

Те са безразсъдни и най-вероятно ще срещнат смъртта в някое опасно състезание. Тази им лудост може да се изрази както в пробването на нещо ново, така и в рисково шофиране. Добре е Овните да мислят повече, преди да предприемат поредната лудост. 


Телец


Естественото здраве на Телеца се "компенсира" напълно от липсата на интерес към препоръките на доктора. Всички лекари им се струват шарлатани, които не лекуват, а осакатяват. Следователно съществува голям риск да ги застигне смърт заради заболяване или нараняване. 

Близнаци

Какво е романтична смърт - в обятията на горяща любовница. Точно това е възможно и за тях.  Най-вероятно представителите на този знак ще живеят дълго, въпреки че доброто здраве не им е дадено отгоре. Жаждата им за романтично приключение няма да напусне Близнаците на 80-90 години. Тогава може да паднете или да получите инфаркт. 

Най-големите късметлии на 2021-ва според китайския хороскоп

Рак

Основните травми в живота им е психологически. Те са предразположени към хипохондрия и меланхолия и едва ли ще доживеят дълбока старост. Тези хора са способни да се подготвят за погребението си предварително, тъй като са склонни да очакват винаги най-лошото. Тъй че не им се чудете.

Лъв

Те за разлика от Раците обичат да живеят страстно, но понщкога се престарават. Те постоянно са на ръба, готови да се забавляват от сутринта. 

Дали обаче тялото им може да издържа такива перманентни натоварвания. Опасностите ги заобикалят и най-вероятно те ще ги изкарат от света на живите.

Дева

Те са като котките, имат девет живота. Много често са на прага на смъртта, но като по чудо се спасяват. Астролозите вярват, че представителите на този знак имат няколко "репетиции" за истинската смърт. 

Това обаче не значи да не внимавате. Оглеждайте се внимателно, пресичайте умно, в противен случай може да получите тежки наранявания, които да получите за цял живот. 

Везни 

При вас също слабото място е психиката. В страх за живота си вие ставате много активни и искате особено внимателна грижа за вас от страна на лекарите. Внимателно ще проучите дори най-незабележимата бенка под коляното си и дори сте способни да посетите онколози и дерматолози. Съдбата обаче може да ви изиграе жестока шега. Внимавайте.

Скорпион

Сякаш по интуиция се оказвате на най-опасните места. Винаги са наблизо, ако гори къща или избухне газова бутилка. В същото време вие сте безотговорни по отношение на здравето си и най-често се лекувате на принципа "ще си мине само". Но не винаги всичко изчезва. Така че при вас рискът е от получаване на фатална контузия. 

Стрелец

Вие сте приключенци и рискът при вас идва именно от това, може да се удавите или да загинете на някой висок връх. Вие сякаш просто обичате да дразните съдбата, обичайки да залагате на опасни забавления. Може да разчитате на 50 години изключително интересен живот, но ако го добутате до там, ще е късмет. 

Козирози

Вие имате склонност към хипохонтризъм. Винаги подозирате, че имате неизлечима болест и дори можд да си припишете такива, присъщи само на хора, работещи с радиоактивни изотопи, без ръкавици.

На вас обаче не ви е писано да умрете от такава болест. Лошите и незаконни навици ще ви доведат до гроба - алкохолизъм, преяждане, пушене, пиене и т.н. 
Водолей

Водолеите осъзнават колко ценен е животът им и затова се грижат за здравето си. Но черната възрастна жена с косата непрекъснато се опитва да направи каквото може. Много вероятно при вас е да получите травма на работното място. Важно е да сте внимателни, както там, така и с храната. При вас стои риск да ядете нещо развалено или отровно. Но най-важното е да се грижите за сърцето си. 

Риби

Те са склонни да умрат в резултат от нараняване. И страхът от смърт на този знак не е толкова силен, колкото страхът от самота. Те не могат да бъдат сами и изпитват остра нужда от подкрепа на приятели и семейство. 

Най-добрият съвет за тях е да изграждат топли отношения с любимите си хора и да не задълбочават конфликтите си. Не пресичайте никога на червено./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ррр

Ррр 04.05.2021 14:10

Мамицата ви мръсна,дебили,нещо друго да напишете и да стресирате хората а?

Хипохонтрик!!!!

Хипохонтрик!!!! 04.05.2021 15:05

По тъпо нещо от от тази боза скоро не съм чела.

Емилия

Емилия 04.05.2021 17:16

Защо стресирате хората по глупаво нещо от това не бях чела скоро

Недоумение

Недоумение 04.05.2021 18:02

Отчаващи публикации!!! Ако е писано да се удавя, няма да се обеся... Господ знае кога и как, не Вие!

Ники

Ники 05.05.2021 1:42

Топ тъпо!

Диана

Диана 05.05.2021 5:35

Как е възможно да публикувате подобни писаници?

Мари

Мари 05.05.2021 7:18

Ама вие наистина ли?Как може да пишете нещо подобно, то всички ще умрем , но това което е написано като заглавие, звучи просташки! Такава статия , говори много за същия(та) който е написал.

хаха

хаха 05.05.2021 18:57

Много ми дреме като не доживея до дълбока старост.И без това май бездруго бъдещето не е много розово май.айде у астрологията.