logo

5 неща, които не трябва да правите за нищо на света по време на секс

5 неща, които не трябва да правите за нищо на света по време на секс

Да правиш любов е нещо прекрасно. Добрият секс е смесица от химия, тясна връзка и страст. За съжаление, понякога с някои несъзнателни действия объркваме нещата и прецакваме всичко. 

За да получите повече удоволствие от половия акт и да сте уверени, че и партньорът ви се чувства добре, ви съветваме да забравите за тези 5 неща, когато сте в леглото. 

Мълчание

Въпреки че по време на секс мъжете често мълчат, те много обичат партньорката им да стене или да им шепти мили глупости в ухото. Добре е да не забравяте за това, когато сте се разгорещили в леглото. 

Не поемате инициатива

Еднообразието в секса не е въодушевявало никога и никого, а пълното отсъствие на инициатива - още повече. Независимо от това, че той е човекът, който винаги иска да правите секс, партньорът ви не спира да мечтае, че поне веднъж вие ще поемете инициативата. 

Коледни секс пози, които ще нагорещят празниците до червено (СНИМКИ 18+)

Разсейвате се с други неща

В никакъв случай не показвайте на партньора си, че по време на секс мислите за други неща, като например какво да купите за вечеря или кога ще излезе новата серия на любимия ви сериал. Съсредоточете се върху удоволствието и не обиждайте половинката си. 

Тайните в секса паднаха: Мъжете си признаха как усещат интимните части на различните жени (СНИМКИ 18+)

Взимате си душ веднага след секс

Дори наистина да сте се поизпотила и изпитвате непреодолимо желание да влезете в банята, не бързайте да го правите веднага след края на половия акт. На мъжете винаги им е приятно, ако полежите, сгушена до тях. Освен това, винаги може по-късно да посетите банята заедно. 

6 големи опасности дебнат жените, които не правят редовен секс (СНИМКИ)

Фокусирала сте се в себе си  

По-често така прави силният пол, но има случаи, в които по време на секс дамите могат да забравят за партньора си, а това оказва голямо влияние на самочувствието му. Запомнете едно: в секса и двете страни са длъжни да полагат старание! /jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Waj

Waj 21.12.2018 17:14

И да не люпиш семки маааа !

бащата

бащата 21.12.2018 17:48

не го питай как ще си кръстите децата!