logo

69-г. европеец си взе млада филипинка за булка и ето какво му се случи СНИМКИ

69-г. европеец си взе млада филипинка за булка и ето какво му се случи СНИМКИ

Близките му продължават да вярват, че момичето е започнало да се среща с него само заради пари и европейска виза

69-годишен мъж от Нидерландия остана без приятели и семейство, след като се ожени за 25-годишна филипинка, пише Daily Mail.

Джо Евърс се запознал с младата си съпруга при едно от пътуванията си във Филипините. Той зърнал за миг бъдещата си любима, а след това я намерил в социалните мрежи, защото имали общи приятели.

Известно време двамата си общували в мрежата, след което Рона го посетила в Нидерландия. Скоро след това те се оженили.

19-г. момиче проплака: Татко се влюби в приятелката ми от детството, а сега...

Това е втори брак за Джо. От първия си брак той има две деца.

Когато семейството и приятелите му разбирали за огромната разлика във възрастта им, те осъдили връзката им, а след сватбата прекъснали всякакви отношения с него.

"Аз съм разведен мъж с две деца вече, така че това беше голяма промяна, но това е моят живот и те избраха да не го приемат", казва Евърс.

Близките му продължават да вярват, че момичето е започнало да се среща с него само заради пари и европейска виза.

Студентка се влюби в 53-г. професор, откри го в мрежата и... СНИМКИ

Мъжът обаче твърди, че връзката му с Рона е абсолютно искрена и основана на истински чувства, а не на изгода.

"Това е истинска любовна история, а не опит за получаване на пари или зелена карта. Това е истинска любов. Зная, че хората няма да повярват, но между нас има толкова много любов и разбирателство", категоричен е той.

Сега двойката живее в родния град на Рона - Баколод, където голямата разлика във възрастта не се смята за нещо лошо.

"Възрастта е само число. Знам, че хората си мислят, че сме заедно за пари или виза, но Рона никога не ме е молила за пари, освен за да помага на хора в нужда.

На улицата често ги бъркат с майка и син, а когато научат истината... СНИМКИ

Не ни интересува какво говорят хората, това е нашият живот и ние сме щастливи. Разликата във възрастта не е проблем за нас. Рона се радва, че е с опитен, уравновесен партньор, който я обича такава, каквато е", казва Джо. 

Евърс смята, че всички негативни коментари, с които се сблъсква заради младата си съпруга, са от завист. Според него хората, които ги гледат осъдително и сочат с пръст, просто искат също да са толкова щастливи, но не могат. 

"Всичко, което ни казват, идва от ревност, но ние сме щастливи. Това е по-добър живот за нея, но и по-добър за мен", категоричен е той. 

Джес: Гаджето ми прави секс с жената на баща ми, а после... ВИДЕО

"Семейството ми подкрепяше много нашата връзка. Очевидно разликата във възрастта е много по-нормална във Филипините, така че те винаги са ни подкрепяли, независимо от всичко.

Не ме интересува какво говорят хората за нас, аз го обичам много. Ние сме добри хора, обичаме и се грижим за хората и просто искаме тази любов обратно", казва от своя страна Рона. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Надявам се

Надявам се 01.10.2023 14:16

Любовникът и да не посегне на холандеца ,че на стари години да стане за резил.

vesunka

vesunka 01.10.2023 14:19

Тоя холандец/недерландец да вземе да си почисти/махне космалаците от ноздрите.Гнусно е ,къде гледа филипинката.

kannara

kannara 01.10.2023 15:29

ДЪРТ ХОЛАНДСКИ ЕВРОПЕДАЛ.

Шжъж

Шжъж 02.10.2023 9:29

Тая сигурно мисли , че е гепила джакпота с дъртия козел, като пукне роднините му ще разпердушинят неграмотния мелез

Олд шетърхенд

Олд шетърхенд 02.10.2023 14:10

Серсемите нямат край-същият номер го играят рускините и жените от другите бивши съветски републики,с изключение на Балтйските.4-5 години "любими" и после-европаспорт,чемодан и вокзал.Скоро един такъв го заебаха в Истанбул и белоруската си бегА при мама с европейски паспорт.

Гери

Гери 02.10.2023 14:14

Тая филипинка е толкова разногледа, че явно не вижда на какъв мъж е налетяла...

Чеп

Чеп 02.10.2023 17:24

Рона е малко кривогледа, така че, компромисите са взаимни. В Мутрочалгария с нейните експортирани моми за проститутки и битови проститутки, скоро ще се наложи да си вансяме азиатки, поради настаналия дисбаланс. Затова не се присмивайте на завалията.

Чеп

Чеп 02.10.2023 17:31

Чак пък дядо? Не преувеличавайте от сектора по възрастовата дискриминация! Скоро мъжете на тези години още няма да могат да се пенсионират.

Чеп

Чеп 02.10.2023 17:44

Олд шетърхенд, тарикатки от бившите републики, го ядат на запад. Първо, оня я държи в шах, като живее с нея семейно, но без брак, и второ, държи я в шах с отрочето, което тя му ражда, и няма мърдане. На някои съдът им отнема децата в полза на благоверния, та схемата чемодан почна да куца.

smopenue

smopenue 03.10.2023 0:34

Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ----- https://min.lc/medbg

Чакай малко

Чакай малко 03.10.2023 7:03

И аз искам да пипна нещо свежо на 25 години Сега сьм на 62 така че щом дават винаги готов До 4-5 пьти седмично ще я люштя Сега вьпроса е дали тези сладурани ще искат дядо си Сега пак блазе му на набора

Чеп

Чеп 03.10.2023 7:37

Чакай малко, на 25 години това не е нещо свежо, а добре обяздена и отождана кобилка. Купуваш си билет за Филипините, Тайланд, Виетнам, приготвяш дребни суми, и нямаш пролбеми. Виж, тук вероятно ще ти се наложи да подплатиш желанието си с пачки. 4-5 седмично значи рога.

Ловец на коври

Ловец на коври 03.10.2023 8:43

То пък щото наште коври за пари се плющят с дебелаци икой ли не само и само да има кой да им дава пари . Ами Ицо стоте манекенки дърт и до сетният си час ги оправяше

Аоъж

Аоъж 03.10.2023 9:00

А булгаристанските елитки( чалгарки, моделки, миски, плейметки и т.н курвета ) имат за вечен идеал един мутропитек със шкафчета златни кюлчета да ги оножда.

дидо

дидо 03.10.2023 9:18

то и оня нашия шут беше с 30 г по млада курволетина понеже много го обичала ма като разбра че му слагат рога всяка вечер и я разкара

Чеп

Чеп 03.10.2023 9:45

Дядо е само, ако има внуци. На 69 години съм, и с огромен жезъл ежедневно по три пъти ще поря като рибка и ще пълня с топъл нектар 25 годишна хубавица (тази не е), докато хване цистит, и почне да не може да сяда, пък нека ме пишат дядо журналистите.

робовладелец

робовладелец 03.10.2023 10:29

Познавах подобна по-млада и по-красива суринамка, омъжена за пенсионер холандец, която с нетърпение чакаше да изтекат 5те години брак и да вземе холандски паспорт. Такава им била уговорката. Но момичето всъщност се беше съгласило, само за да избяга от Суринам, където я преследвал някакъв див негър.

Cayo Lara

Cayo Lara 03.10.2023 13:34

Който може- го може. Който не може- завижда и се възмущава.

OTKOrA

OTKOrA 03.10.2023 15:52

Откога холандец се нарича нидерландец бре, тъпанари неземни...

Откога

Откога 03.10.2023 15:54

Откога холандец се нарича нидерландец бре, тУпанари неземни...

Venko

Venko 03.10.2023 15:55

Откога холандец се нарича нидерландец бре, TaпаHари неземни...