logo

Скандална семейна история насред карантината от коронавирус

Скандална семейна история насред карантината от коронавирус

Съпруг се самоизолира заради опасността от заразата, а последвалото шокира всички

Карантината, която бе наложена заради разпространението на коронавируса, на някои двойки се отрази много добре. Преди време от jenata.blitz.bg споделихме сензационни новини за секса по време на пандемията. Разкрихме мнението и на сексолог, който каза как карантината влияе на секс мераците.

Но има и двойки, при които самоизолацията само разруши и бездруго рухналите им отношения. Читателка на jenata.blitz.bg сподели ужасната си семейна история, която е достигнала своята точка на развитие именно по време на карантината.

„През последните няколко години на брака ни имах усещането, че мъжът ми има извънбрачни връзки. Тези негови вечни командировки, закъсненията му от работата, редовните събирания с приятели , които продължаваха до сутринта… всичко това ми подсказваше, че нещо не е наред.

Въпреки това аз го обичах. Не исках да повярвам, че това може да е истина. Самоубеждавах се, че просто преигравам.

Споделих с приятелката ми Наташа, че може би съпругът ми има любовница, но тя ми каза, че просто преигравам“, споделя читателката на jenata.blitz.bg, която сподели историята си във фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки.

„Преди седмици мъжът ми отиде на командировка в друг град в България. Трябваше да остане само за уикенда. В понеделник обаче ми се обади и каза, че се налага да се саморантинира, тъй като е имал контакт с болен колега, който също е бил там. За щастие неговият тест бил отрицателен, но той ми каза, че не смее да се прибере при мен и децата, тъй като ние сме астматици, а аз диабетичка“, спомня си читателката ни.

Съпруг видя жена си на СНИМКИ на Google Maps и веднага се разведе с нея

„Градът, в който бе на командировка бе близо до родното му място и той каза, че ще отиде при роднините си. На следващия ден му звънях, но той не си вдигна телефона. Обадих се на майка му, за да видя как е. Тогава от думите й разбрах, че той изобщо не им се е обаждал и не е ходил при тях.

Звъннах и на шефа му, за да видя знае ли какво се случва с мъжа ми. Той стана доста изненада – каза, че не го е пращал на никаква командировка, а съпругът ми си е взел две седмици отпуска. 

3 признака, че половинката кръшка

Веднага пробвах да се обадя на съпруга ми с видео чат. Той взе, че ми вдигна. Видях, че е в кола. Каза, че шофира и не може да говори. Малко преди да ми затвори обаче чух женски глас. 

Вече бях сигурна, че ми изневерява. Още повече се убедих, че е с любовницата си. 

Реших да проведа видеовръзка с приятелката ми Наташа, за да й споделя ужаса. Тя ми вдигна, но изглеждаше ужасена, а кадърът бе толкова близо до лицето й, че не виждах къде е. 

Имунолог сензационно: Сексът убива коронавируса

В този момент изненадващо телефонът й го взе съпругът ми. Каза, че не трябва да правя такива неща и когато се прибере ще поговорим. Затвори ми отново!

Това бе немислим удар. Първоначално не знаех как да реагирам. За толкова кратко време не само се уверих, че мъжът ми ми изневерява, ами научих, че го прави с уж приятелката ми. Чувствах се безумно предадена. Как може да се карантинира с любовницата си и да ме лъже толкова нагло“, споделя с мъка читателката на jenata.blitz.bg.

Тя поясни, че ое на следващия ден е подала молба за развод.

„Децата ни вече са големи. Обясних им за какво става дума. Те ме разбраха. Преди дни мъжът ми дойде да си събере багажа. Аз не бях в нас – не исках да го виждам. Децата казаха, че им е предложил да отидат да живеят при него. Те му отказаха, останаха да живеят при мен“, споделя още жената, преживяла най-големия си личен кошмар по време на пандемията. 

7 неща, които издават, че бракът няма да продължи дълго

„Не мога да си представя, ако нещата не се бяха стекли така още колко ли време щях да живея в заблуда. Не искам и да си помислям от кога това нещо се е разигравало зад гърба ми.

Първоначалният ми шок отмина и сега съм доволна, че по болезнен начин успях да оправя живота си, научвайки истината, за която той не смееше да ми признае. Карантината тотално промени живота ми“, казва жената.

Как една умна жена успя да накара неверния си мъж да зареже любовницата си

Тя призовава всички жени да вярват на интуицията си и научат ли, че са предадени да не се унижават, а да предприемат решителни стъпки и да вземат живота си в свои ръце.

„Коронавирисут, карантината и самоизолацията ми помогнаха да намеря себе си. Както казват хората – всяко зло за добро“, завършва читателката наjenata.blitz.bg, споделила тежката си лична история с нас. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай