logo

Сватбена снимка на 85-г. и 24-г. момче шокира мрежата, но...

Сватбена снимка на 85-г. и 24-г. момче шокира мрежата, но...

Зад кадъра се крие уникална история, които буквално слиса целия свят

Когато сватбената снимка на 85-годишната баба Танг в бяла рокля гушкаща 24-годишно момче с празничен букет, плъзна из мрежата, предизвика истински фурор и моментално стана вайръл. 

18 месеца вегани храниха бебето си само с плодове и зеленчуци и ето какво се случи

Милиони потребители шокирани осъждаха съчетанието между двамата. Кадърът предизвика какви ли не емоции. Булката и младоженецът с повече от 31 години разлика наистина слиса света. 

Историята зад снимката обаче въобще не е толкова проста и лесна както изглежда, а всеки научил я, плаче. 

От 1983 година Танг спасява дечица, които са изоставени. Тя се грижи за тях, изправя ги на крака и след това се грижи те да попаднат в добри приемни семейства. Най-слабите и немощни обаче тя приема сама. Джанг от въпросната снимка и именно едно от тези деца. 

4 правила за страхотен секс в колата! 18+

Тогава, когато тя приютява момчето, тя и мъжът й вече имат 5 свои деца и 6 осиновени, на които дават дом и любов. Обаче парите трудно стигали за толкова голямо семейство и именно заради това местни служби им се притичат на помощ.


Когато Джанг пораснал той започнал да работи като пожарникар и да помага на деца в нужда, също като Танг. Момчето решила да зарадва най-любимото си същество в знак на благодарност.

5 горещи секс пози, които ще ви сближат с половинката 18+

Цял живот Танг се е грижела за другите и е пренебрегвала себе си. Никога не е носила сватбена рокля. Именно затова Джанг решил да организира сватбена фотосесия за нея и мъжа й. Случило се така обаче, че дядото не могъл да дойде на сесията. 


Тогава Джанг облякъл униформата си и заел мястото му, за да не разстройва възрастната жена. Когато тя видяла снимките след това малко се смутила, но била много щастлива. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!