logo

Всички се шокираха от това, което държи младоженец в ръката по време на сватбата си

Всички се шокираха от това, което държи младоженец в ръката по време на сватбата си

Убедени сме, че нещо подобно не е виждано от никого до този момент

Видео буквално взриви социалните мрежи и се радва на огромен интерес, особено в социалната платформа „ТикТок“. Към момента кадрите са гледани от повече от 20 милиона души, които са изумени и меко казано шокирани.

24-г. медсестра се омъжи за старец, а сега отчаяно иска да... СНИМКИ

На видеото се вижда сватба, а булката и младоженецът са пред олтара, докато попът ги венчава.

Дотук всичко изглежда нормално. Обаче както гостите, така и зрителите забелязват, че младоженецът държи нещо странно в ръката си, а когато различите какво е, ще се шокирате и хванете за главата.

На кадрите личи, че мъжът държи мобилния си телефон точно по време на сватбената церемония. Той коленичи до бъдещата си съпруга, а на екрана на телефона му се върти надпис “HELP ME” – (ПОМОГНЕТЕ МИ).

@mrjexer

Wedding day blues!!!

♬ original sound - Mike Resendez999

Реакциите на тази неочаквана шега бяха различни. Някои се смееха и се наслаждаваха на момента на импровизираната размяна на брачни клетви, като се има предвид, че младоженецът внесе нотка хумор в церемонията. Други обаче осъдиха този ход, твърдейки, че е твърде неподходящ за такъв момент. Някои дори бяха малко притеснени за булката, защото не разбираха защо ще започнат съвместния си живот по този начин.

„Мога да разбера, че искаше да се пошегува, но това просто не беше мястото и времето за това. Ако ми направи нещо подобно, щеше да ми разбие сърцето.“

Разбира се, не се знае как булката е реагирала на тази шега, а най-добре би било тя да бъде информирана за плана на младоженеца и че шегата е предназначена само за гостите.

Едно е сигурно – тази необичайна сватба остана в паметта на всеки, който присъства или гледа кадрите. Независимо от различните мнения за действията на младоженеца, едно е сигурно – шегата му определено не остана незабелязана./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Бонев

Бонев 29.05.2023 9:50

Булката е ненаситна затова човека търси помощ