logo

Ана получи скъп подарък с послание от любовницата на мъжа й, а последвалото е шокиращо СНИМКА

Ана получи скъп подарък с послание от любовницата на мъжа й, а последвалото е шокиращо СНИМКА

Тази семейна история, която дори се пренесе в интернет пространството, и станалото след неочаквания дар успя да изненада всички

На какви ли не семейни истории може да станем свидетели – директно или индиректно. Понякога най-честата причина за домашните свади се оказва предателството от страна на един от съпрузите.

От jenata.blitz.bg припомняме, че преди време споделихме как Георги провери домашния рутер и веднага се разведе, а също така стана ясно как Мария случайно разкри лукавата изневяра на съпруга си.

Сега обаче от jenata.blitz.bg ще поговорим за друга шокираща семейна история. Тя се е разиграла в Сидни.

Всичко започнало когато жена на име Ана намерила неочакван подарък в пощенската кутия на семейната й къща. Оказало се, че това е изключително скъп дар, но и шокиращ.
 
Шокиращ, защото бил от любовницата на съпруга на Ана. Към подаръка имало и супер изненадваща бележка.

Ана получила кутия скъпи обици на световноизвестната марка за бижута „Tiffany & Co“, който стрували 400 долара. На бележката, която любовницата пратила на стъписаната жена, пишело: „Той ги купи за мен, но те биха изглеждали по-добре на теб!“.

Ана първоначално не повярвала, че съпругът й има любовница, но все пак решила да провери нещо. Тя погледнала извлеченията от банковата му карта и установила, че още декември 2020 г. мъжът й действително платил 400 долара за бижутата, които обаче не донесъл на нея, а дарил на любовницата си.

Разбира се щом тя попитала неверният си съпруг за изневярата му той отрекъл, но щом му показала бижутата, бележката и банковите извлечения той признал. Непосредствено след това Ана подала молба за развод, но решила да отмъсти и неверния й мъж и любовницата му.

Съпруг видя жена си на СНИМКИ на Google Maps и веднага се разведе с нея

За целта тя пуснала обява, че продава бижутата, но на двойно по-ниска цена – от 200 долара. Освен това в публикацията описала историята на обиците и допълнила: „Благодаря ви за прекрасния жест на жената, която направи живота ми ад. Не искам да нося нищо, което е било върху нея“.

Освен това Ана посъветва потенциалните купувачи да дезинфекцират бижутата при получаването им: „Мисля, че хламидията не се предава чрез ушите, но бъдете внимателни“. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

По Андерсен

По Андерсен 26.03.2021 2:35

Бре, че хубава приказка, ако има и някой да я чете, всяко дете, ще се приспи, с нея.