logo

Прокоба: Две зодии ще загубят нещо важно до края на май

Прокоба: Две зодии ще загубят нещо важно до края на май

Астрологът Пол Глоба отправи предупреждение към два зодиакални знака

Астрологията може да предрече дори най-апокалиптичните катаклизми. По разчитането на небесната карта и звездите обаче може да разберем и какво ще ни се случи в близко бъдеще.

От jenata.blitz.bg ви разкрихме кои три зодии обичат толкова силно, че могат направо да ви задушат с чувствата си. Споделихме ви кои са най-полите и зли знаци на зодиака, от които е добре да се пазите.

Един от най-известните световни астролози Пол Глоба обясни, че именно след разчитане на небесните данни, е станало ясно, че 2 зодиакални знака ще претърпят много тежка загуба до края на месец май.

Тези три зодии имат свръхестествени възможности!

Водолей

Според Пол Глоба представителите на този зодиакален знак ще бъдат изправени пред редица предизвикателства. Трудностите е бъдат както в личния им живот, така и в работата им. За да избегнат по-големите проблеми е добре Водолеите да опитат да общуват повече със семейството и приятелите си. „Внимавайте какво казвате, за да не обидите случайно някой от тях”, заявява астрологът.

Тези 5 зодии са най-добрите, защото…

Според него самотният Водолей трябва да бъде много внимателен защото в средата му ще има човек, който ще се интересува само и единствено от парите му, а не от дуата. Бъдете нащрек.

Най-красивите мъже и жени в зодиака са…

Телец

В самото начало на месеца всичко за вас е било наред. Особено що се отнася до събитията в работен план. Колкото повече обаче наближава краят на май, проблемите ще започнат да се зараждат, а късметът просто ще ви обърне гръб.

Най-арогантните и нечестни зодии са…

Телците ги очакват големи неприятности на работното място, както и разногласия с близките. Експертът препоръчва никой от представителите на този знак да не си позволява да взима прибързани решения, защото тогава ще съжалява.

Тези три зодии ще живеят дълго и щастливо!

„По природа вие понякога си позволявате да не обмисляте детайлите и да не планирате, но сега е добре да правите именно това, за да не съжалявате безкрайно много след това”, заяви Пол Глоба./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

milena

milena 15.05.2019 10:07

След раждането качих 30 килограма, а съпругът ми за малко да ме напусне, но открих най-лесния и бърз начин да отслабна, за да не качвам повече килограми https://bit.ly/2X7IWdc

reee32

reee32 15.05.2019 10:17

С минимален депозит от 10 евро спечелих 3670 евро !Опитай късмета си и ти !https://bit.ly/2vGdh7g