Съдбовни промени ще преобърнат живота на 3 зодии през март

Съдбовни промени ще преобърнат живота на 3 зодии през март

Те ще имат огромен късмет във всичко, но най-вече в любовта

Пролетта е времето, когато всичко започва нов живот и се обновява. Именно това е и времето, в което всеки мечтае да се влюби. 

От Jenata.blitz.bg вече ви споделихме кои са зодиите, от които трябва да се пазите, защото разбиват всяко сърце.Разкрихме ви и кои са петте най-опасни дни през месец март и какво в никакъв случай не трябва да правите през тях. 

Именно през март тази съдба ще застигне представителите на три зодиакални знаци. Те ще имат огромен късмет във всичко, но най-вече в любовта. Кои обаче са тези три зодии?

4 зодии, които те гледат в очите и те лъжат!

Стрелец

Този знак ще има огромен късмет през цялата 2020 година. Първите приятни изненади ще дойдат още през март. 

Семейният Стрелец ще прекара повече време с половинката си, особено във втората половина на месеца. Ще бъдете много ентусиазирани. Може да започнете да посещавате нещо ново и интересно заедно с половинката си. Това ще зареди положително и двама ви и ще ви сплоти.

Тези зодии имат специална дарба и могат да лекуват само с едно докосване

Самотните представители на този знак ще са под благоприятното влияние на Меркурий. Очакват ви много нови възможности. Любовта ще ви връхлети внезапно и ще е страстна и непредсказуема. Новият ви партньор ще ви поднесе всичко, което обичате - изненади, оригиналност и приключения. Всеки обаче трябва да е нащрек с вас, защото сте много непостоянни.

Тези зодии са толкова цинични и мнителни, че не вярват и на себе си

Дева

Очаква ви един щастлив месец, изпълнен с много приятни изненади и късмет. Ако сте в сериозна връзка, то ще бъдете вдъхновени да сторите всичко, за да зарадвате половинката си. Той няма да ви остане длъжен и ще ви се отблагодари все по сладки начини. 

За някои Деви 2019 завърши с приключване на дълга връзка. Всичко това обаче остава в миналото. За вас настъпва нов етап в живота и този път доста успешен.

Внимание, дами, мъжете от тези зодии ще превърнат живота ви в среднощен кошмар

Важно е обаче да си дадете възможност да забравите всичко случило се с бившата изгора, за да не носите този багаж в бъдеще. 

Самотните Деви ще имат възможност да покажат целия си чар в нова връзка. Забравете за професионалните ангажименти и се отдайте на любовта. Имате огромен шанс да срещнете спътника си в живота именно през март. 

Жените от тези зодии могат да предсказват бъдещето

Скорпион

След 5-и хармония ще бележи живота на семейните представители на тази зодия. Любовта ще е олицетворение на романтиката и страстта. Ще направите всичко, за да ощастливите половинката си. 

Самотните скорпиони ще са в търсене на човек, с когото могат да бъдат спокойни и хармонични както физически, така и емоционално. Много от вас ще разберат, че любовта от пръв поглед съществува и именно през март ще почука на вашата врата. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай