logo

Тези професии ще направят дебелана дори най-голямата красавица

Тези професии ще направят дебелана дори най-голямата красавица

Учени установиха кои длъжности карат жените да напълняват

Учени направиха проучване, за да разберат кои са „най-вредните“ професии за женската фигура. Дамите, които се развиват в тези сфери дебелеят много по-често от тези, които се развиват в други.

70-годишната Каролина не е яла захар от 28 години и ето как изглежда СНИМКИ

Оказва се, че има много голямо значение в коя сфера ще решите да се развивате, а в интерес на истината излезлите едни гърди напред професии не са очаквани от болшинството, гарантираме ви.

Тази напитка ще ви дари с вечна младост и дълъг живот

Първо място в списъка заема позицията счетоводител. Експертите обясниха, че при тази професия жената е в седнало положение цял ден, а мозъкът е в активно състояние през цялото време. Това събужда апетита, а калориите след хранене не се изгаря.

Професията туристически агент също е сред челните позиции. Причината отново е, че трябва непрестанно да стоите зад компютъра и да търсие максимално добри оферти за своите клиенти.

Не е за вярване какво ще се случи с тялото ви, ако ядете фурми 3 седмици

Напрежението и стресът са първи приятели на излишните килограми. Именно това е причината следващата професия да заема именно трето място в класацията на учените, провели изследването.

Става въпрос за учителите. Тази работа изисква много отговорност и търпение. Много преподаватели компенсират липсата на положителни емоции с удовлетворението от похапването честичко на вкусна, но вредна храна.

Ще имате красива коса като от реклама, ако ядете тези 6 неща

Друга професия, която е „опасна“ за представителките на женския пол, колкото и да не ви се вярва, е тази на готвача. В процеса на готвене, честичко се опитва ястието, а при приготвянето на много такива, съвсем нормално се превишава приема на допустими калории дневно.

Според учените работата на каса също е враг на дамите. При нея работничката също се движи малко. Медицинските сестри също за жалост са заплашени от затлъстяване заради многото тревожност и стрес в работата си.

Това може да се отрази кошмарно зле на фигурата им. Често те си позволяват различни благинки и нездравословна храна./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай