logo

Как да кръстите детето си, за да забогатее?

Как да кръстите детето си, за да забогатее?

В следващите редове ще ви разкрием кои са имената, които привличат парите

За никого не е тайна, че родителите напоследък дават имена на децата си въз основа на последните модни тенденции. За разлика с това, в миналото пък децата са били наричани с имена, които са им били като талисман. 

Жените с тези 3 имена имат невероятен характер

С името на детето родителите му са целели да привлекат повече здраве, късмет, успехи и пари. Именно названието на човек бележи съдбата му през целия живот. То влияе върху поведението и емоциите му. 

Трите най-бедни зодии са...

Според психолозите има имена, които наистина могат да донесат финансово благополучие на децата ви. В следващите редове ще ви разкрием кои са те.

Имена за момчета 

Според психолозите Александър, Владимир, Константин, Виктор, Кирил и Николай ще са хора, които с лекота ще изберат бъдещата си професия и ще жънат успех в кариерата си. 

Жените с тези 5 имена са истински ангели

Мъжете с имена Васил, Денис и Борис пък с лекота ще печелят пари дори и по най-неочаквани начини. 

Имена за момичета

Ани, Маргарина, Марина, Елена и Катя - още от деца ще имат ясно изградена представа с какво да се занимават, като пораснат. Те ще са уверени в себе си и ще имат ясно изразени лидерски качества. 

Бягайте далеч от жените, които носят тези 4 имена!

Полина и Ирина - тези имена привличат парите. Може да сключат успешен брак или да спечелят от лотарията./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

dryn dryn

dryn dryn 03.03.2020 12:12

пълни глупости са това,всичко зависи от човека ,не напразно е казано;;човека прави-името,а не името-човека.;;колко Елени има дето не могат да свържат двата края,Николаевци,Кириловци,Александровци....също.

Emilyano

Emilyano 03.03.2020 20:53

и за викторовци дето са пълни бедняци и нещастници-човека е важен как е въспитън да забогатява