logo

Павел Глоба посочи кога ще свърши коронавирусната пандемия

Павел Глоба посочи кога ще свърши коронавирусната пандемия

За всичко е виновна Черната Луна, която в момента се намира в знака Овен

2020 година не започна по най-добрия начин. Притесненията за разпространението на ужасяващата коронавирусна инфекция, която сее смърт по целия свят, се оказаха напълно основателни. 

Сега всички се молят за чудо и са насочили поглед към лекарите, които усилено работят над ваксината, която да спре кошмара. 

От началото на годината безброй експерти се изредиха да обясняват откъде е тръгнала епидемията. Сега е ред и на астролозите да се изкажат по темата. Личният астролог на руския президент Владимир Путин - Павел Глоба, обясни подробно защо се е появила болестта и кога ще приключи пандемията. 

Тези 3 зодии са имунизирани срещу коронавируса

Оказва се, че за всичко е виновна Черната Луна, която в момента се намира в знака Овен.

Като цяло 2020 г. се оказва доста сложна поради факта, че на 27 януари Черната Луна, по-известна като Лилит, влезе в знака Овен. Именно тя провокира появата на големи политически проблеми и заразни смъртоносни заболявания като коронавируса.

Павел Глоба прогнозира появата на пандемията още в началото на годината. Оказа се, че болестта наистина прогресира. Астрологът също така отбеляза, че именно при Черната Луна в Овен в Европа се е появила чумата, от която в средата на XIV век умират огромен брой хора.

Разбира се, в момента мащабът и леталността на заболяването не са толкова високи, но приликата е налице. 

Меню под карантина: Какво да купите за дома си заради COVID-19

Астрологът отбеляза и факта, че появата на такъв вирус в годината на Белия метален плъх е особено опасна, тъй като обикновено плъховете разнасят болести и зараза.

Също така не трябва да забравяме, че 2020 г. е високосна, а в такива години проблемите от глобален характер придобиват особено опасен статус.

Кога ще настъпи краят на пандемията? Връщайки се в миналото, трябва да отбележим, че чумната епидемия от XIV век не е приключило толкова бързо. Болестта е бушувала цели седем години.

Пандемията от COVID-19 трябва да намалее в началото на лятото. Черната Луна обаче ще остане в Овен до 20 октомври, от което може да се предполага, че коронавирусът няма да изчезне до средата на есента.

Лекари разкриха как надеждно да защитим дома си от коронавируса

Нещо повече, фактът, че сега е годината на Плъха и високосна година, не дава никакви гаранции, че Лилит, при преминаването си от Овен към Телец, ще реши всички наши проблеми, като разхлаби хватката си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ани

Ани 26.03.2020 13:14

По склонна съм да вярвам на Глоба отколкото на безкрайните знаещи и незнаещи писарушки. Подреждането на планетите е много важно за живота на хората.

COVID-5G-Hypertoxicity Syndrome

COVID-5G-Hypertoxicity Syndrome 26.03.2020 15:02

След като изключиха 5G мрежата, Китай, Южна Корея и Япония се съвзеха от пандемията. Наред е Италия да накара Водафон да изключи 5G. Излъчването на 5G мрежата отслабва имунната система... Да споменем и chemtrails пръскането с алуминий и канцерогенни елементи...

ВЪЗМУТЕН ГОСТ

ВЪЗМУТЕН ГОСТ 27.03.2020 18:16

ПАВЕЛ Е НАЙ-ИЗВЕСТНИЯТ В СВЕТА ШАРЛАТАНИН ПСЕВДО АСТРОЛОГ. НЕГОВИТЕ СЪЧИНЕНИЯ С АСТРОЛОГИЧНИ МОТИВИ СА ГОЛЯМА ГЛУПОСТ. АСТРОЛОГИЯТА НЯМА ИНДИКАТОРИ ЗА КОРОНАВИРУС!

Best

Best 28.03.2020 3:23

Единствената причина да ни сполитат все по големи бедствия, катаклизми, болести че сме се забравили, забравили сме живия Бог нашия създател. Създали сме свои правила и религии, мислим се за най великите във вселената, а сме на ниско развитите.

Не мога да разбера

Не мога да разбера 28.03.2020 8:42

Защо официалната медицина ингнорира алтернативната медицина Всички ли трябва да сме химизирани.

анонимен

анонимен 28.03.2020 8:48

Вярвам на астрологията. И може би е точно така. Но на истинските астролози не на измислените.