Столетници разкриват тайната на дълголетието: Никога не се женете и никога не... СНИМКИ

Столетници разкриват тайната на дълголетието: Никога не се женете и никога не... СНИМКИ

Луис Синьор е на 107 години и все още не се движи свободно, без да има никаква нужда от бастун или инвалидна количка

Учените все още се опитват да разгадаят тайната на дълголетието, но в повечето случаи са склонни да вярват, че това се влияе от генетична предразположеност. Тоест, ако сте имали столетници в семейството си, то вие също имате всички шансове да станете шампион.

Последните проучвания разкриха друг модел на дълголетие. Учени направиха пряка връзка между брака и продължителността на живота, както и работата.  

В нашата статия днес ще ви представим тайните на дълголетието от столетници, които вече са преминали един век. 

Луиз Синьор, 107 години
Жената е родена и цял живот е живяла в Ню Йорк. Тя смята, че тайната на дълголетието й е се крие във факта, че никога не е била омъжена.

Правете секс без презерватив - полезно е!

До този момент старицата води активен начин на живот. Независимо дали отива в магазина да пазарува или просто на разходка, тя не се нуждае от бастун или инвалидна количка. В аптечката за първа помощ на Луиз можете да намерите хапчета за високо кръвно налягане.

Андрей Славянски, 101
Андрю живее в Пенсилвания и вярва, че е прекрачил столетницата благодарение на ... бирата. Преди две години синът му Боб се преместил да живее при него. Семейството казва, че всеки ден точно в четири през нощта баща му го вдига да пият бира и това вече се е превърнало в истинска семейна традиция. 

Мъжете отговориха на най-срамните и шантави интимни въпроси на жените, свързани със секса

Виолетово Браун, 117
Столетницата от Ямайка почина преди две години, но успя да влезе в Книгата на рекордите на Гинес. Синът й Харолд разказа пред репортери за навиците на майка си, които й позволиха да живее до такава възраст.

Жената винаги ядеяла на малки порции, не вкусвала пилешко и свинско, замествала ги е с агнешко и риба. За десерт обичала портокали. Никога през живота си не е употребявала алкохол.

Между другото, по време на живота си Браун казвала, че нейната тайна за дълголетието се крие в религиозността. Тя спазвала всички заповеди и живееше в съответствие с Божиите закони. 

За нищо на света не правете това пред огледалото, за да не съсипете живота си!

Адел Дънлеп, 114-годишна
Адел никога не е водила здравословен начин на живот и затова по време на живота си (старицата почина преди две години) предизвиква изненада как успява да доживее до много стара възраст.

Пуши, яде всичко, което иска, не спазва диетата. Вярно, когато съпругът й получава инфаркт, тя започва да се бори с лош навик - пушенето. Въпреки това, като цяло до края на дните си, старицата живеела за нейно собствено удоволствие и не се ограничавала до нищо. 

7 прости стъпки, с които да изчистиш дома си от негативна енергия

Ема Морано, 117 години
Подобно на първата героиня Луиз, Ема смята, че тайната на дълголетието е това, че е живяла сама. Тя се развела с единствения си съпруг през 1938 г. след смъртта на сина им, който умира в ранна детска възраст.

След това Морано не успя да се разбере с нито един мъж.

На двадесет години Ема е била диагностицирана с анемия, така че тя отказала месото от страх, че може да предизвика рак. Закуската на жената през целия й живот е била тази: две сурови и едно твърдо сварено яйце. И задължително една чаша с алкохол. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

Коментирай