logo

Момичета случайно разбраха, че делят едно и също гадже и му отмъстиха брутално

Момичета случайно разбраха, че делят едно и също гадже и му отмъстиха брутално

Двете се запознали четири дни преди едната от тях да замине с неверния младеж за Турция

Момичета случайно разбраха, че делят едно и също гадже от близо година и му отмъстиха брутално.

Американките се запознали четири дни преди едната от тях да замине с неверния младеж за Турция. А там му организирали изненада, която го оставила без думи, пише Mirror. 

Кристен Бишъп от Тексас изобщо не очаквала, че любимата на вече бившето й гадже Адам - София, ще се превърне в най-добрата й приятелка. 

 

Момичетата не знаели нищо една за друга, докато София не открила Кристен в социалната мрежа и не й изпратила гласово съобщение, в което разказва цялата истина за отношенията си с Адам.

Жена хвана любимия си в изневяра по малък детайл в снимка

Всичко се случило в края на март, четири дни преди пътуването на Кристен и Адам до Турция. 

"Просто получих гласово съобщение от Софи. "Хей, току-що разбрах за теб. Излизам с този мъж от девет месеца и си мисля, че ще ти е от полза да знаеш за мен. Можем да се чуем", каза ми София", разказва Кристен.  

 

Първоначално тя не повярвала на думите й, но когато осъществили видеоразговор, станало ясно, че Софи е в апартамента на Адам, който казал на Бишъп, че ще отсъства от града за няколко дни. 

Двете момичета разговаряли дълго, опитвайки се да изяснят ситуацията, и научавали все повече и повече подробности, разобличаващи Адам. 

"Запознали сме се в един и същи сайт за запознанства. Той започнал да излиза със Софи месец по-рано от мен. През цялото това време той ме лъжеше, че не можем да се видим, защото е бил с нея", добавя Кристен.

Такова грациозно отмъщение заради изневяра може да спретне само Агата Кристи!

 

По време на един от разговорите си по телефона на момичетата им хрумнала гениална идея как да отмъстят на Адам. На следващия ден се срещнали очи в очи, за да обсъдят подробностите.

Планът бил следният: Кристен не отменила пътуването до Турция, а на любимия си казала, че е резервирала хотелска стая. Междувременно София вече разполагала със самолетен билет за същата дестинация, но трябвало да пристигне на летището два часа по-рано. 

Момичетата договорили всичко предварително, отбелязвайки на картите си мястото на срещата. Сцената трябвало да започне след кацането на самолета, близо до тоалетната за жени, където Кристен трябвало да заведе Адам. 

"Показах му снимка, на която сме двете със Софи. Казах му, че знам всичко и че не искам да го виждам повече. За него не бях направила резервация в хотела", разказва още Кристен. 

Сами го принудихте: 7 стъпки към мъжката изневяра

 

Това обаче съвсем не е всичко. Когато София се приближила до двойката, Адам онемял. Последното нещо, което очаквал, е да срещне другата жена на летището.  

София също скъсала с него и оставяйки измамника на летището, двете приятелки отишли да се разхождат из Истанбул. 

"Реакцията му беше пълно вцепенение. До този момент той никога не беше губил дар слово", споделя Кристен.

Приятелките прекарали прекрасните осем дни заедно, наслаждавайки се на пътешествието си.

"Софи не спираше да ме подкрепя, аз нея - също. Духът ни е силен и успяхме да си вземем поука от тази ситуация. Освен това е по-добре да пътувате заедно и да се опитате да се справите с раздялата, отколкото да го направите сами.

Тримата летяхме обратно с един и същи полет. Адам седеше пред нас, а ние на задните седалки го обсъждахме на висок тон - той чуваше всяка дума", казва Бишъп. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!