logo

Петте най-стилни жени сред зодиите са…

Петте най-стилни жени сред зодиите са…

Те винаги изглеждат зашеметяващо и никога няма да ги видите неподдържани

Всички знаем, че им жени, които каквото и да (не) правят изглеждат зашеметяващо. Тук не говорим само за природните дадености като фигура, кожа и коса.

Има жени, които с каквото и да са облечени, в каквато и среда да се намират, винаги изглеждат изискано, стилно и елегантно. 

Те пленяват околните не само с дрехите си и тялото си, но и с маниери и чар.

Е, според астролозите това до голяма степен се влияе от зодията на жената. Именно заради това те разкриха кои са петте най-стилни жени в хороскопа.

Ето кои са петте най-стилните и поддържани жени сред зодиите:

Жената от зодия Козирог
Това са много елегантни и изискани жени. За тях парфюмът им и дрехите, които носят са много важни. Никога няма да видите тази жена в дрехи, които не й подхождат.

Жената от зодия Стрелец
Жените от тази зодия обичат блясъка (във всяко отношение). Ще я познаете от разстояние, тъй като тя изглежда като истинска филмова звезда.

Жената от зодия Телец
Тези жени имат идеалното чувство за стил. Те винаги изглеждат като „милион долара“, дори и без да са облечени в скъпи дрехи.

Жената от зодия Скорпион
Жените Скорпиони обичат да подчертават своята женственост и сексуалност. Но те показват това не с дрехите си, а с поведението си. А самите вещи и дрехи не играят съществена роля за тях.

Жената от зодия Лъв
Тези дами обичат да бъдат в центъра на вниманието. Те следват модните тенденции и винаги избират само най-стилни дрехи. Те също имат красива и уверена походка, отлична стойка и изобщо бляскавият външен вид за тях е запазена марка. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай