Ще забият нож в гърба на 3 зодии до дни

Ще забият нож в гърба на 3 зодии до дни

Астролозите предупреждават, че следва разочарование

Астролозите вече са готови с прогнозите си до края на зимния сезон. За жалост според тях три зодии ще си изпатят доста.

Китайски хороскоп: Луд късмет и пари за 4 зодии

Края на студените дни ще им донесе много болка и разочарование, а причината ще е предателство от някой от най-близкото им обкръжение.

Те обясниха точно кои зодии ще трябва да си пазят гърба, защото е много вероятно техен близък да им забие нож и какво точно ги очаква.

Тотален обрат в живота на 3 зодии до края на зимата

Близнаци

Те ще разберат, че човек, на когото са имали огромно доверие, всъщност ги е използвал за постигането на егоистични цели. Може да има много причини това да се случи, но всичко ще ви се изясни. Ще го приемете тежко, ще сте наранени и тъжно, но е важно да се отърсите и да продължите по пътя си.

Дева

Девите обичат да контролират ситуацията и хората около тях. В началото другите може да се поддават, но оказва се, някой ще си покаже зъбите. Девите ще бъдат в шок, защото не са свикнали някой да им противоречи. В резултат на това може да развалите отношенията си с някои хора. Те няма да мълчат.

Скорпион

Въпреки сложния ви характер, знаете как да постигате целите си. Затова не е странно, че около тях има много хора, които им завиждат. Бъдете внимателни с колегите си, защото може да ви поставят в много тежка ситуация. Вероятно имат план да се отърват от вас. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

Коментирай