logo

Майка на две деца се превърна в секси мадама, свали 17 килограма с този трик СНИМКИ

Майка на две деца се превърна в секси мадама, свали 17 килограма с този трик СНИМКИ

Жената се уплашила и решила да се вземе в ръце, след като видяла отражението си във витрина на магазин

Казват, че отслабването е лесно, но по-трудно е да се задържи резултатът след него. В края на краищата след това обаче не е нужно да се подлагате на строга диета, важно е да промените цялостно начина си на живот и хранене.

Млад татко показа колко е лесно да се справиш с детската истерия ВИДЕО

Все пак промяната не трябва да е рязка, защото не е полезно за организма изведнъж да започнете да го лишавате.

38-годишната Ашана Спинели е майка на две деца. Тя е доста нисичка, а килограмите й стигнали 90, без дори да забележи какво се случва с нея.

Естествено, това жена да качи повече излишни килограми след раждане, особено след две, е доста често срещано. В крайна сметка при отглеждането на деца 24/7 е трудно да следите колко спортувате и колко калории приемате.

5 неща, които умните родители не правят, когато децата им изпаднат в истерия

Ашана решила да си купи нови дънки и животът й просто се преобърнал. И не, не се случило това, че се наложило да намери правилния си размер. Тя просто видяла отражението във витрината на магазин, покрай който минавала и си помислила „Леле, млада жена, а има толкова голям корем, така се е изгърбила, видимо й тежи”. И точно в този момент й станало ясно, че всъщност тази жена е тя.

„Вкъщи огледалата са ми познати, а явно и малко криви. Просто не можах да се позная във витрината. Та, това наистина ли бях аз. Нещо трябваше да се промени, решила Ашана.

Това беше повратният момент в живота й. От тогава тя не искаше повече да изглежда като едра леля на средна възраст.

„Върнах се у дома и казах на съпруга си, че не се понасям. Сменях диети една след друга,отслабвах, но после отново качвах. Сега бях решила да е различно”, казва тя.

Приятелките на Ашана я подкрепили и дори решили да се подложат на режим заедно с нея. Те забравили всички сладкиши и добавили много зеленчуци към всичките си хранения. Вместо бисквити и кексчета, те приготвяли само домашни и здравословни неща. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Жената забрави за алкохола, като се утеши, че в крайна сметка така би дала и добър пример на децата си.

Дядо, завел 3-годишния си внук на пазар, се справи с истерията му с една фраза

Диетата е добра, но не е достатъчна. Ашана реши да започне и да тренира. Изтегли си приложение с упражнения и започна да ходи повече, забрави за асансьора.

„Основното, което ми помогна, бе, че не исках да сваля 20 килограма наведнъж, а по килограм на седмица”, казва тя.

Четири месеца по-късно Ашана изглеждала напълно различно – отслабнала със 17 килограма. Тя започна постепенно да включва в диетата си сладкиши и бисквитки.

„Няма нужда човек да се лишава от някои малки радости, не може да има само страдание”, смята Ашана.

Коментирай