Колко пъти сме се чудили какво да направим за закуска, за да се разнообразим, но и да не губим особено много време в кухнята?
Свекърва ми издаде тайната за вкусно пилешко, топи се в устата
Е, имаме поредна блестяща идея, този път за сладка закуска. Всъщност може да приемете гости с нея или да я направите за хапване през някой мързелив уикенд следобед.
5 тайни на перфектното печено месо
За целта не са ви нужни блестящи кулинарни умения, а малко продукти и около 20-на свободни минути. Звучи прекалено хубаво, за да е истина, нали.. е, истина е.
За целта са ви нужни ябълки, захар, канела и бутер тесто.
Режете ябълките на шайбички и махате сърцевината с костилки. След това овалвате парчето в смес от канела и захар и го оставяте за момента настрани.
Взимате бутер тестото и го режете на квадратчета, с големината на шайбите. Изрязвате с пунктир края на тестото, като във видето и варвате краищата в сърцевината на ябълката.
Печете до златиста коричка за около 20 минути. Воала.
@foodie.beats apple pie halloweenfood ️ ##applepie ##foodies ##halloween ##snackbreak ##funwithfood
♬ Adams Family Theme Song - Halloween DJ's
Бон апети. /jenata.blitz.bg
Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!